Regjistrimi i anijeve në Itali

 • Regjistrimi i përkohshëm në 5-7 ditë
 • Qasja në ujërat e Italisë
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • Përkthimi i betuar është i disponueshëm
 • Kërkohet anketë sipas llojit të regjistrimit
 • Regjistrohu si pronar privat ose i korporatës
 • Regjistrimi argëtues është i vlefshëm për 1 vit
 • Regjistrimi komercial është i vlefshëm 3 vjet
 • Pa tarifa të fshehura çmimet gjithëpërfshirëse
 • Në dispozicion për të gjitha kombësitë

 


Regjistrimi i jahteve në Itali

Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Italisë!

Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Italisë

Na lejoni të lehtësojmë regjistrimin e varkës ose jahtit tuaj në Itali. Si një kompani e shquar e regjistrimit të anijeve, ne kemi një histori të rëndësishme dhe kemi regjistruar me sukses anije të shumta në mbarë botën. Ne jemi te specializuar në regjistrimin e llojeve të ndryshme të varkave në Itali, duke përfshirë jahte me vela, motobarka, ski jet, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Qoftë për përdorim privat, qëllime komerciale, ose si një anije barbar, ne mund të trajtojmë të gjithë procesin e regjistrimit për ju, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje të vlefshme për t'u siguruar që varka juaj të regjistrohet siç duhet në përputhje me rregulloret italiane.

Cilat janë përfitimet kryesore të regjistrimit të anijeve italiane, duke përfshirë:

 • Njohja globale: Italia është një komb i respektuar detar dhe regjistrimi i varkës suaj nën flamurin italian mund të përmirësojë pozitën e saj ndërkombëtare.
 • Qasja në ujërat e BE-së: Regjistrimi i flamurit italian siguron qasje të lehtë në ujërat e Bashkimit Evropian, duke lehtësuar lundrimin pa probleme brenda vendeve anëtare të BE-së.
 • Opsione fleksibël të regjistrimit: Regjistroni varkën tuaj në Itali për përdorim privat, qëllime komerciale ose si një anije barebar, duke ofruar fleksibilitet për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike.
 • Mbështetje profesionale: Angazhohuni me ekipin tonë me përvojë për të trajtuar të gjithë procesin e regjistrimit, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje duke garantuar respektimin e rregulloreve italiane.
 • Mbulimi Gjithëpërfshirës i Varkave: Italia lejon regjistrimin për lloje të ndryshme të varkave, duke përfshirë jahte me vela, varka me motor, ski jet, varka shtëpiake, barka, maune, anije tregtare dhe mega jahte.

Ne mund të përshpejtojmë lëshimin e regjistrimit të përkohshëm brenda një jave. Regjistrimi i anijes italiane mbetet i vlefshëm për të gjithë kohëzgjatjen e jetës së anijes.

Licenca e Radio RF - për VHF, AIS, radar dhe EPIRB

Është e detyrueshme në shumicën e vendeve që të keni një licencë të vlefshme për pika / radio në varkën tuaj, kështu që ne rekomandojmë pronarët tanë të varkave që të aplikojnë për një licencë për pika / radio kur aplikojnë për regjistrimin e flamurit polak. Licenca lejon pajisjet e mëposhtme: Radio VHF, radar, epirb, transponder dhe radar dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar në mënyrë korrekte. Ne mund të organizojmë një licencë polake për klientët tanë.

Licenca e radios së pikave polake:

Regjistrimi polak ka nevojë për dokumentet e mëposhtme

- një kopje e certifikatave të operatorit radiofonik, licenca e operatorit të radios duhet të jetë lëshuar nga një institucion qeveritar, çdo certifikatë tjetër ose certifikatë trajnimi radiofonike nuk pranohet.
- lista e pajisjeve (marka dhe modeli). Mund të regjistroni pajisjet e mëposhtme: radio vhf + opsionale: radar, epirb, transponder dhe radar.
- Deklarata e konformitetit CE për çdo pajisje (ne mund t'ju ndihmojmë për këtë)
- një kopje të regjistrimit tuaj polak
- autorizim për ne për t'ju regjistruar (ne ofrojmë këtë formular).

Shifra polake mund të kërkohet vetëm kur të keni marrë dokumentin origjinal të regjistrimit polak dhe zgjat rreth 12 javë, pajisjet portative si radio portative VHF nuk mund të regjistrohen në Poloni pasi autoritetet polake nuk kërkojnë një licencë për pikat për pajisjet portative .

Licenca e pikave/ radios polake kushton 149 € në kombinim me regjistrimin e flamurit polak ose 199 € nëse e porosit vetëm.

 
Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara